zaterdag 28 februari 2015

Recept: Fusilli met gehaktballetjes en courgette

Hallo allemaal,
Vandaag heb ik voor jullie weer eens een recept. Dit keer eentje met verschillende soorten ingrediënten, maar toch lekker simpel en een beetje Hollands blijft. Dit gerecht is heel erg snel te bereiden. Dus laten we maar snel beginnen ;-). 

Algemene informatie:
Type: hoofdgerecht
Aantal personen: 4
Aantal Kcal: 650
Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten

  • 300 g fusilli
    • 2 tenen knoflook
    • 2 el olijfolie
    • 12 lichtgekruide runderballetjes
    • 2 courgettes
    • 95 g rode pesto
    • 800 g gepelde tomaten
    Bereidingswijze

    1.Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    2. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 30 sec. Voeg de balletjes toe en bak in 5 min. op middelhoog vuur rondom goudbruin.
    3. Snijd ondertussen de courgettes in lange repen en vervolgens in stukjes. Voeg met de pesto toe aan de balletjes en bak al omscheppend 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de tomaten toe en warm 4 min. mee. Plet de tomaten ondertussen met een lepel en meng met de pasta.

    Combinatietip:

    Lekker met basilicum.

    Klik hier om meer informatie te weten te komen over dit recept en klik hier als je op zoek bent naar nog meer recepten!

    I Love You All,
    xxx

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten